Cursus vlechten

Vlechten zijn weer helemaal terug in de mode en dat merk je ook ongetwijfeld aan de wensen van je klanten. Daarom kan je bij ons terecht voor een cursus vlechten! Middellang of lang haar, krullend of stijl haar: bij Pivot Point ben je aan het juiste adres als je expert wilt worden in haar vlechten. Lijkt het je ook wel wat om je klanten blij te maken met diverse, prachtige kapsels met vlechten? Onze veelzijdige cursus vlechten is toegankelijk voor iedereen!

Praktijkgerichte cursus vlechten

Wat leer je nu tijdens de cursus vlechten? Onze top lesgevers geven met plezier hun kennis door op het vlak van haar vlechten. Ze scholen zich steeds bij zodat jij vlechttechnieken in de vingers krijgt volgens de laatste haartrends. Ben je benieuwd naar wat er allemaal aan bod komt tijdens de cursus vlechten? We geven alvast een overzicht van de soorten vlechten waarop geoefend wordt:

  • Drie-strengen-ondervlecht
  • Drie-strengen-overvlecht
  • Drie-strengen-vlechten vast op het hoofd
  • Vier-strengen-vlecht
  • Vier-strengen-ronde-vlecht
  • Vier-strengen-vlecht met lint
  • Vijf-strengen-vlecht
Deze cursus vlechten verloopt op een snelle en efficiënte manier waardoor je de aangeleerde vlechttechnieken onmiddellijk kunt toepassen in de praktijk. Eens je al deze soorten vlechten kunt creëren, kan je je fantasie dus de vrije loop laten en eindeloos variëren. Wat als je na de cursus vlechten helemaal nog niet vertrouwd bent met de materie? Dan kan je deze gratis opnieuw volgen op voorwaarde dat het gebruikte haargoed opnieuw wordt betaald, en onder voorbehoud van goedkeuring door de lesgever.
Wat leer je nu tijdens de cursus vlechten?

Ga van start met de cursus vlechten

Vlechten vallen erg in de smaak als origineel partykapsel. Wil ook jij vlechttechnieken beheersen zodat je knappe kapsels kunt creëren volgens de smaak van je klant? Onze cursus vlechten is een bekende en erkende methode waarmee je stap per stap jouw repertoire als kapper kunt opbouwen. Kies à la carte voor de cursus vlechten of laat ons een opleidingsplan samenstellen volgens jouw behoeften. Bovendien kan je zowel in België als in Nederland genieten van subsidies wanneer je voor onze kappersopleidingen kiest. Lees er hier alvast meer over.