LEVELS

Ben je nog geen kapper, sta je aan het begin van je carrière als kapper of ben je een ervaren rot in het vak? We vinden het belangrijk dat ieder op het juiste niveau kan trainen.

 

FUNDAMENTALS – Level I

Heb je nog geen opleiding als kapper? Ben je pas van school of een herintreder? Dit level is er voor iedereen die de absolute basics van het vak willen aanleren. Klik hier voor een overzicht.

 

"De persoonlijke begeleiding, de goede uitleg en het juiste materiaal maken deze opleidingen TOP! Je kunt perfect aan de slag met je basis en deze verder uitbreiden, zelfs zonder voorkennis!" - Kevin Hermans

 

SALONABILITY – Level II

Alles wat je al kan, maar dan nóg beter! Deze trainingen staan in het teken van inzicht en oefenen met een direct resultaat op je kwaliteit en efficiëntie. Meer weten? Klik hier voor een overzicht.

 

UPDATE – Level III

We leven in een snel veranderende wereld en trends in mode veranderen snel. Met deze trainingen blijf je up to date en leer je hoe je trends uitwerkt tot gepersonaliseerde kapsels. Benieuwd welke Update trainingen we aanbieden? Klik hier voor een overzicht.

 

MANAGEMENT

Enkel en alleen inspelen op de noden en wensen van je klanten… Sorry, die tijd is voorbij! Je moet vandaag méér doen om je klanten te verdienen. Laat ons hierbij helpen, dit is wat we graag doen. Interesse? Klik hier voor een overzicht.

 

ONDERWIJS

Deze trainingen zijn speciaal voor docenten en leerkrachten die lesgeven binnen het kappersonderwijs. Het aanbod wordt regelmatig aangepast, dus hou dit overzicht zeker in de gate.

 

BOOTCAMPS

De zomer is een ideaal moment om je skills een boost te geven en daarna weer gemotiveerd terug aan de slag te gaan. Tijdens de zomer organiseert Pivot Point een aantal Bootcamps waarbij je zeer intensief en in een kleine groep aan de slag gaat. Kijk hier voor meer informatie.

 

“Schitterende, kwaliteitsvolle kappersopleidingen. Zeer professioneel met de nodige persoonlijke aanpak en ondersteuning” - Melissa Neerinckx