Kappersopleidingen in salon

Er worden minder vaak fouten gemaakt, je werkt efficiënter, je tilt het imago van je salon naar een hoger niveau, jouw team blijft gemotiveerd en kan zich verder ontplooien,… Investeren in kappersopleidingen heeft heel wat voordelen en daar heeft zowel een kleine als grote onderneming baat bij. Wil je dat de kappersopleidingen in jouw salon plaatsvinden? Geen probleem! Pivot Point past zich aan jouw voorkeur aan.

Onze kappersopleidingen, de investering waard

Bij Pivot Point zijn we er ons bewust van dat professionele kappersopleidingen tijd en geld kosten. We overtuigen je er graag van dat dit de investering waard is! Stel jouw kappers hebben een training achter de rug, dan kan je de ontvangen certificaten in de kijker zetten in jouw kapperszaak. Klanten hechten veel belang aan jouw deskundigheid en zullen dit dus zonder twijfel appreciëren. Je mag daarnaast niet vergeten dat kappersopleidingen een imago boost voor jouw salon betekenen. Bovendien is het aanreiken van trainingen de perfecte manier om je medewerkers te stimuleren. Het zorgt er niet alleen voor dat ze zich minder vaak ziek melden, ze blijven ook langer bij je bedrijf. Kortom: kappersopleidingen zijn een absolute must om jezelf én je team up-to-date te houden.

 

Diverse kappersopleidingen op ieders niveau

Ga je tijd en geld investeren in het trainen van je team? Super! De voorwaarde is wel dat je het gewenste resultaat bereikt.
Er worden minder vaak fouten gemaakt, je werkt efficiënter, je tilt het imago van je salon naar een hoger niveau, jouw team blijft gemotiveerd en kan zich verder ontplooien,…

Bepaal daarom op voorhand nauwkeurig de doelstellingen die je wilt behalen met onze kappersopleidingen, en bespreek dit grondig met de trainer. Wil jij jouw kappers naar een hoger niveau tillen? De skills verbeteren op het vlak van knippen, lang haar of styling? Ben je geïnteresseerd in snelle en commerciële kleurtechnieken leren? Pivot Point luistert graag naar jouw behoeftes en gaat daarmee aan de slag. Wij zorgen niet enkel voor kappersopleidingen op maat, wij stemmen de inhoud ook af op ieders niveau!

 

Pivot Point kappersopleidingen in jouw salon

Ben je overtuigd van de troeven van deskundige kappersopleidingen? Wij horen het graag! Op deze pagina vind je alvast enkele voorstellen van kappersopleidingen terug. Vergeet verder niet dat de subsidies van toepassing zijn op onze in-salon-trainingen. In België kunnen salons via de kmo-portefeuille van 40% korting genieten. Ook krijgen medewerkers een opleidingsvergoeding bij het volgen van een in-salon-training.