Kappersopleidingen in salon

Er worden minder vaak fouten gemaakt, je werkt efficiënter, je tilt het imago van je salon naar een hoger niveau, jouw team blijft gemotiveerd en kan zich verder ontplooien,… Investeren in kappersopleidingen heeft heel wat voordelen en daar heeft zowel een kleine als grote onderneming baat bij. Wil je dat de kappersopleidingen in jouw salon plaatsvinden? Geen probleem! Pivot Point past zich aan jouw voorkeur aan.

BEKIJK HIER/DOWNLOAD HIER het document met voorstel mogelijkheden.

 

Wist je trouwens dat je ook de subsidies hiervoor kan gebruiken? Kijk via deze link of neem contact met ons op.

Onze kappersopleidingen, de investering waard

Bij Pivot Point zijn we er ons bewust van dat professionele kappersopleidingen tijd en geld kosten. We overtuigen je er graag van dat dit de investering waard is! Stel jouw kappers hebben een training achter de rug, dan kan je de ontvangen certificaten in de kijker zetten in jouw kapperszaak. Klanten hechten veel belang aan jouw deskundigheid en zullen dit dus zonder twijfel appreciëren. Je mag daarnaast niet vergeten dat kappersopleidingen een imago boost voor jouw salon betekenen. Bovendien is het aanreiken van trainingen de perfecte manier om je medewerkers te stimuleren. Het zorgt er niet alleen voor dat ze zich minder vaak ziek melden, ze blijven ook langer bij je bedrijf. Kortom: kappersopleidingen zijn een absolute must om jezelf én je team up-to-date te houden.

Diverse kappersopleidingen op ieders niveau

Ga je tijd en geld investeren in het trainen van je team? Super! De voorwaarde is wel dat je het gewenste resultaat bereikt.

Kappersopleidingen in salon