Evaluaties

Wanneer jouw medewerkers een kappersopleiding bij Pivot Point hebben gevolgd, ben je uiteraard meteen benieuwd naar het resultaat ervan. Had je graag feedback over de aangeleerde technieken? Geen probleem! Wij bieden een uitgebreide evaluatie aan van jouw medewerkers of van jezelf, die na afloop van een kappersopleiding besproken kan worden.

Waarom evalueren na een opleiding?

Stel jouw medewerkster Maike is nog jong, is vlot in de omgang met de klanten en kan ook zeer goed föhnen. Alleen het haar knippen lukt haar (nog) niet zo goed… Om rendabel te zijn wil je dat deze kapster ook mee kan knippen in jouw salon! Je investeert bijgevolg in de kappersopleiding Knippen dames basic. Na afloop moet je afwachten of er sprake is van vooruitgang na het volgen van deze kappersopleiding. Wil je dat vermijden? Wij brengen je op de hoogte van de vorderingen die jouw werknemer heeft gemaakt.

Waarom evalueren na de kappersopleiding?

Hoe evalueren we na afloop van de kappersopleiding?

Gebaseerd op de doelstellingen die je voor ogen had, geven we je de perfecte feedback na de kappersopleiding om te meten of er progressie is. Je investeert namelijk niet voor niets in jouw kappers! We zetten alvast op een rijtje welke aspecten bestudeerd worden:

  • Totaalscore: een combinatie van drie verschillende evaluaties:
    • In welke mate voert de deelnemer de gevraagde technieken uit binnen een logisch stappenplan?
    • Hoe tevreden zou de klant zijn met het behaalde resultaat?
    • Wat is het werktempo?
  • Verbeterpunten: Waar moet er na het volgen van de training nog verder op gelet worden?
  • Oefeningen: Waar moet nog verder op geoefend worden? Hierin verwijzen we naar algemene oefeningen, het online leerplatform van Pivot Point of eventuele vervolg kappersopleidingen.
  • Algemene progressie tijdens de kappersopleiding, eventueel attitude,…
Wil je graag een kappersopleiding inplannen en krijg je na afloop graag een grondige evaluatie?

Pivot Point: voor jouw kappersopleiding met evaluatie

Wil je graag een opleiding inplannen en krijg je na afloop graag een grondige evaluatie? Dan kan je op Het Pivot Point team rekenen! De kostprijs per deelnemer bedraagt €25 exclusief BTW. Indien je nog met vragen zit over een bepaalde kappersopleiding of graag meer informatie had in verband met de evaluatie, mag je steeds contact met ons opnemen.