Privé kappersopleidingen

Klinkt een persoonlijke coaching op jouw niveau als muziek in de oren? De privé kappersopleidingen van Pivot Point zijn vast en zeker iets voor jou! Wij stellen je graag voor aan een divers opleidingsaanbod en een top team dat zijn vakkennis met passie doorgeeft. Onze lesgevers zijn niet enkel professioneel geschoold, ze zijn ook gebeten door het vak.

Onze privé kappersopleidingen: een betrouwbare methode

Wie wil leren om de beste kwaliteit aan zijn klanten te bieden, kiest voor de privé kappersopleidingen van Pivot Point. We bieden een verscheidenheid aan kappersopleidingen zodat iedereen kan kiezen op welke specifieke onderdelen hij of zij focust. Daarenboven worden de verschillende onderwerpen niet oppervlakkig aangeraakt, maar wordt de inhoud grondig aangeleerd met praktijkgerichte tips en tricks. Hoe gaan onze lesgevers te werk? We bouwen de kappersopleidingen stap voor stap op en hanteren hierbij een methodische aanpak. Verwacht je daarbovenop aan een persoonlijke aanpak in kleine groepen, waarbij steeds ruimte is voor vragen. Na onze cursussen garanderen we bovendien resultaten: je bent zonder twijfel in staat om kwaliteit te leveren voor je klanten op een snelle manier.

 

Bekende en erkende privé kappersopleidingen

Ervaring is bij Pivot Point geen vereiste om aan de Fundamentals kappersopleidingen deel te nemen. Stel het vak is compleet nieuw voor jou, dan kan je op ons rekenen voor een goede basis. Want een sterke basis is nu eenmaal het allerbelangrijkste. Onze privé kappersopleidingen zijn daarnaast ook perfect voor ervaren kappers die hun skills willen opkrikken.  

De privé kappersopleidingen van Pivot Point zijn vast en zeker iets voor jou!
Ben je misschien al werkzaam in de sector? Onze privé kappersopleidingen zijn eenvoudig te combineren met het werken in een salon én het is de snelste manier van leren. Een win-winsituatie dus! Maar uit welke cursussen heb je nu de keuze? Stem de training af op jouw behoeften en ga voor de Basis kappersopleiding of een Kappersopleiding voor gevorderden. Je kunt deze trainingen volgen via het open aanbod, via Personal coaching of via een Kappersopleiding in jouw salon.
Wie wil leren om de beste kwaliteit aan zijn klanten te bieden, kiest voor de privé kappersopleidingen van Pivot Point.

A la carte privé kappersopleidingen of op maat

Pivot Point is dé expert in het opleiden van kappers. Onze deskundige lesgevers tillen jouw carrière als kapper niet enkel naar een hoger niveau, ze leren je ook enkel wat er écht toedoet in de praktijk. Wil ook jij één van onze boeiende kappersopleidingen volgen? Bij ons heb je de optie om à la carte te kiezen voor kappersopleidingen of om een opleidingsplan door ons team te laten opstellen.