Opleiding barbier

Mannen gaan steeds vaker naar de kapper en zijn ook veeleisender dan voorheen. Het lijdt geen twijfel: het is een doelgroep die je als kapper niet over het hoofd mag zien. Aangezien we steeds vaker merken dat de modebewuste man geïnteresseerd is in de nieuwste haartrends, is het belangrijk dat je als herenkapper of barbier een wijde waaier aan stijlen aankan. Met onze opleiding barbier krijg je deze eeuwenoude ambacht onder de knie!

Basis opleiding barbier

Heb je nog geen ervaring als kapper en wil je graag barbier worden? Dan is de Pivot Point basis opleiding barbier zonder twijfel iets voor jou! In ons aanbod opleidingen vind je drie cursussen terug waarbij onze deskundige trainers jou de essentiële vaardigheden van een herenkapper aanleren. Enerzijds raden we jou de opleiding Knippen basis en Knippen heren aan. Anderzijds bouw je jouw technieken verder uit en laten we je kennis maken met diverse looks tijdens de boeiende opleiding barbier - old school. Eén van de grootste troeven van onze professionele trainingen, is dat we jou een variëteit aan barbiersbehandelingen bijbrengen op korte tijd.

Kijk voor meer informatie op de pagina Individueel Opleidingstraject Barbier.

Met onze opleiding barbier krijg je deze eeuwenoude ambacht onder de knie!

Opleiding barbier voor gevorderden

Indien je al kapper bent en graag expert wordt wat betreft barbiersbehandelingen, bevelen we jou onze opleiding barbier voor gevorderden aan. Deze opleiding kan je zowel via een personal coaching volgen als via een in-salon-training door ons deskundig team. Wat houdt deze opleiding barbier precies in? De klant verwacht de dag van vandaag dat het knippen van typische rechte vormen, rockabilly en vintage stijlen in combinatie met baard- en snorontwerpen tot het repertoire van de herenkapper behoort.  Of schrijf je in op de training old school en scheren

Schrijf je in voor onze opleiding barbier.

En daar verdiepen we ons in tijdens de barbier trainingen! Daarnaast richten we ons op de massage van de hoofdhuid en het gelaat, klassiek scheren, baard trimmen en bijwerken van wenkbrauwen, neusharen en haren op de oren. Kortom: deze opleiding barbier biedt het totaalpakket aan vaktechnische skills.

 

Schrijf je in voor onze opleiding barbier

Van het creëren van kapsels in rockabilly stijl, tal van snor- en baardontwerpen tot klassiek scheren: Pivot Point Academy is de plek bij uitstek als je barbier wilt worden. Met onze erkende opleiding barbier verwelkomen we iedereen om zijn of haar talent verder te ontwikkelen. Heb je interesse? Kies er dan een opleiding barbier uit en schrijf je nu in! Mocht je nog vragen hebben, horen we het graag.