Cursus haarkleuren

Jouw klant wilt een andere haartint uitproberen volgens de nieuwe haarkleuren, wilt grijze haren camoufleren of zijn of haar huidige haarkleur is aan opfrissing toe. Daarvoor wordt uiteraard vertrouwd op jouw deskundigheid wat betreft haarkleuren! Aangezien kleurdiensten één van de belangrijkste bron van inkomsten vormen, zijn de juiste skills en kennis een vereiste voor elke succesvolle kapper. Pivot Point leert jou dit vakgebied met plezier aan tijdens de cursus haarkleuren.

Wat kan je na een cursus haarkleuren?

Bij Pivot Point leg jij de focus op de vaardigheden waarin je je wilt laten bijscholen. Kies je voor de Kleurenleer haarcursus? Dan gaan onze professionele lesgevers dieper in op de basisprincipes van zowel haarkleuren als ontkleuren. En dit leren we je op een experimentele manier aan! Tijdens deze cursus haarkleuren gaan we van start met het creëren van een eigen kleurenwiel. Vervolgens wordt geoefend op haarswatches om niet enkel het resultaat van verschillende kleurproducten te ervaren, maar om ook voeling te krijgen met de inwerktijd van deze producten. Na de kappersopleiding Technieken kan jij aan de slag met heel wat kleurtechnieken, en dat aangepast aan de vorm van het kapsel van elke klant. Bij dit specifiek onderdeel van de cursus haarkleuren brengt het Pivot Point team jou zowel basis als advanced technieken bij. Prachtige, moderne looks die een glimlach op het gezicht van jouw klant toveren? Die kan jij creëren met snel toepasbare technieken.

Product neutrale cursus haarkleuren

Eén van de sterkste troeven van een cursus haarkleuren is dat we onze kennis doorgeven en hierbij steeds productneutraal blijven. Bij Pivot Point zijn we van mening dat een professionele kapper gedurende zijn carrière met verschillende merken in aanraking komt, en dus met alle haarproducten moet kunnen werken. Daarom hechten wij er belang aan dat wanneer de theorie en praktijk aangeleerd wordt tijdens een cursus haarkleuren, dit gebeurt zonder dat je afhankelijk bent van een bepaald merk.

Na een Pivot Point cursus haarkleuren heeft kleurenleer geen geheimen meer voor jou!

Cursus haarkleuren: privé of in jouw salon

Merk je dat je jouw vaardigheden of die van jouw team wilt aanscherpen op het vlak van haarkleuren? Na een Pivot Point cursus haarkleuren heeft kleurenleer geen geheimen meer voor jou én heb je de verschillende technieken onder de knie. Schrijf je in via ons open aanbod of contacteer ons en laat jouw cursus haarkleuren in ons hoofdkwartier plaatsvinden of kies voor personal coaching in jouw salon.