Cursus opsteekkapsels

Een feest, gala, huwelijk,… Er zijn tal van gelegenheden waarbij jouw klant verlangt naar een nieuwe look met een mooi opsteekkapsel. Touperen, opsteken of oprollen: onze interessante cursus opsteekkapsels leert jou de kunst van het opsteken. Tijdens onze cursus opsteekkapsels leggen we ons toe op het leveren van de beste kwaliteit. En dat op een snelle en efficiënte manier!

Basic cursus opsteekkapsels

Onze Basic cursus opsteekkapsels is ideaal voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft met opsteekkapsels. Het gepassioneerde Pivot Point team geeft zijn vakkennis met plezier aan je door! Het doel van deze cursus opsteekkapsels is om de juiste vaardigheden en het zelfvertrouwen op het gebied van opsteektechnieken te ontwikkelen. Onze aanpak focust op de theorie die aan de basis ligt van het maken van gefundeerde ontwerpkeuzes. Deze kennis is noodzakelijk om voorspelbare resultaten te bereiken. Welke technieken zal je zoal inoefenen? We zetten ze even op een rijtje:

  • Werkprocedure lang haar ontwerp
  • Enkelvoudige twist + gekronkelde enkelvoudige twist
  • Twee-strengen twist + dubbele twee-strengen twist
  • Enkelvoudige knoop
  • Twee-strengen overlapping
  • Vijf-strengen lussen + vrije vorm lussen
  • Verticale rol
  • Chignon
Deze technieken moet je je eigen maken om zowel klassieke opsteekkapsels als moderne opsteekkapsels te kunnen creëren.
Onze Basic cursus opsteekkapsels is ideaal voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft met opsteekkapsels.

Cursus opsteekkapsels voor gevorderden

Heb je al ervaring wat betreft opsteekkapsels, maar wil je jouw opsteektechnieken up-to date houden en aanscherpen? Tijdens de Salonability cursus opsteekkapsels leer je stap per stap commerciële looks efficiënt en vol vertrouwen uitvoeren. De collectie speelt naadloos in op de nieuwste haarmode met prachtige opsteekkapsels die jouw klanten aanspreken. Na het volgen van deze cursus opsteekkapsels ben je bovendien meteen inzetbaar in het salon.

Tijdens onze cursus opsteekkapsels leggen we ons toe op het leveren van de beste kwaliteit.

Cursus opsteekkapsels Creative

Indien je opsteektechnieken al goed in de hand hebt, is onze Creative cursus opsteekkapsels iets voor jou. Ben je op zoek naar inspiratie voor feest- of bruidskapsels? Onze professionele trainers scholen zich voortdurend bij waardoor ze steeds de nieuwste trends bij opsteekkapsels aan je kunnen voorstellen. Het resultaat? Na deze cursus opsteekkapsels beschik je over voldoende inspiratie om je klanten met nieuwe opsteekkapsels te verrassen.