Kappersopleiding gevorderden

Een gespecialiseerde, professionele kappersopleiding die een meerwaarde is voor jouw carrière als kapper? Die volg je bij Pivot Point! Ons aanbod kappersopleidingen op een hoger niveau biedt een boeiend, uitgediept en fascinerend vervolg op onze basis kappersopleiding. Van ervaren kapper tot herintreder: in onze kappersopleiding voor gevorderden maak je je de Pivot Point methode eigen. Benieuwd? Ontdek dan ook onze andere gevorderde trainingen.

Kappersopleiding door erkende opleidingsverstrekker

Waarom is het een goed idee om een kappersopleiding voor gevorderden te volgen bij Pivot Point? We gaan steeds resultaatgericht en efficiënt te werk en zijn dus de partner bij uitstek als het gaat om het opleiden van ervaren kappers of herintreders. Ook voor een grondige update van je kapper skills ben je welkom bij onze academy. Tijdens de advanced kappersopleiding mag je je verwachten aan een persoonlijke begeleiding door deskundige lesgevers die gepassioneerd zijn door het vak. We gaan aan de slag in kleine groepen en leggen je de materie tot in de puntjes uit. Heb je verder onze waarborg al ontdekt? Wanneer je de vaardigheden niet beheerst na de kappersopleiding, kan je deze een tweede keer gewoon gratis volgen. Dit op voorwaarde dat je het gebruikte haargoed betaalt en onder voorbehoud van goedkeuring door de lesgever.

Een gespecialiseerde, professionele kappersopleiding die een meerwaarde is voor jouw carrière als kapper?

Welke kappersopleiding voor gevorderden kiezen?

Wist je dat gemiddeld 41% van de werktijd van een kapper uit haar knippen bestaat? Een doorgedreven kennis binnen dit vakgebied heb je dus zeker nodig! Kan je al haar knippen maar wil je jezelf naar een hoger niveau brengen? Onze kappersopleiding Salonability knippen is dan zonder twijfel iets voor jou! Indien je de basis al onder de knie hebt op het vlak van lang haar technieken, kan je je als kapper bijscholen met een training naar wens. Er zijn namelijk heel wat creatieve mogelijkheden en technieken binnen dit vakgebied, ga dus van start met een kappersopleiding die bij jou past. Of ben je op zoek naar nieuwe kleurtechnieken? Of naar een kappersopleiding rond kleurcorrectie?

Van ervaren kapper tot herintreder: in onze kappersopleiding voor gevorderden maak je je de Pivot Point methode eigen.

Bekijk dan welke training best bij jouw vaardigheden past en aarzel niet om de kappersopleiding haarkleuren uit te proberen.

 

Perfectioneer je skills met een kappersopleiding voor gevorderden

Pivot Point staat voor het leveren van de beste kwaliteit op een efficiënte manier. Wil ook jij jouw vaardigheden als professionele kapper perfectioneren? Kies voor een kappersopleiding voor gevorderden die jou het meest aanspreekt en leer enkel wat er écht toe doet in het salon. Sta je al te popelen om de kappersopleiding te ontdekken? Schrijf je dan alvast in!