Onze basis kappersopleiding

Heb je nog geen ervaring als kapper? Heb je een cursus haarknippen achter de rug en wil je jouw skills bijschaven? Of wil je graag specifieke onderdelen van het vak leren zoals haar knippen? Met onze deskundige basis kappersopleiding verwelkomen we iedereen die het mooie kappersberoep, of delen daarvan, wil aanleren.

Waarom kiezen voor onze kappersopleiding?

Niets is zo belangrijk als een goede basis die je later kunt uitbreiden. Eén van de sterkste troeven van onze basis kappersopleiding is dat we het onderwerp uitgebreid én deskundig aanpakken. Onze professioneel opgeleide trainers zijn gepassioneerd door het vak en scholen zich voortdurend bij. Wat mag je verwachten van onze basis kappersopleiding? In kleine groepen gaan we methodisch aan de slag en bouwen we de kappersopleiding stap voor stap op. Het is niet alleen de meest betrouwbare, beste en snelste manier om het vak te leren, we garanderen ook resultaten die door elke werkgever erkend worden. Werk je momenteel al in een salon? Ideaal!

Deze basis kappersopleiding is perfect te combineren met je job en is bovendien de meest efficiënte en snelste manier van leren. Ervaar je na de kappersopleiding dat je de inhoud nog niet onder de knie hebt? Mits de betaling van het gebruikte haargoed en onder voorbehoud van goedkeuring door de lesgever, kan je deze cursus gratis opnieuw volgen.

 

De kappersopleiding waar jij naar zocht

Pivot Point is dé specialist in het opleiden van kappers en dat merk je ook aan het divers aanbod. De cursus Hairstyling en Föhnen is ideaal om met het vak te starten. Je leert de vormen in kapsels kennen en deze volgens de juiste technieken föhnen en stylen.
Met de kappersopleiding Lang haar technieken krijg je opsteekkapsels en vlechttechnieken onder de knie die je meteen kunt toepassen. Haar knippen is één van de belangrijkste onderdelen van het vak. Dankzij de methode van Pivot Point kan je dit snel aanleren. Ook Kleurdiensten zijn een belangrijke bron van inkomsten in een salon. Wij trainen je zowel in de technieken als in het maken van kleurmengsels. Bij onze kappersopleiding Barbierbehandelingen trainen we je in het knippen van rechte vormen of snijden met een scheermes. Scheren en trimmen van baarden, oren en neushaar behoren ook tot het repertoire. De consument verwacht bovendien meer dan alleen de traditionele diensten van een kapper. Daarom coacht Pivot Point jou ook in Stylisme en Visagie en Dienstverlening en Verkoop.

Erkende kappersopleiding voor iedereen

Pivot Point is dé specialist in het opleiden van kappers. Kwaliteit staat centraal en je leert enkel wat er écht toe doet in de praktijk. Kies à la carte voor een bepaald onderdeel van de basis kappersopleiding of ga voor een volledig opleidingsplan. Wist je daarnaast dat Pivot Point een erkend opleidingsverstrekker is en je in België en Nederland gebruik kunt maken van subsidies? Lees er hier meer over!