Brush- en föhntechnieken

Of het nu bij stijl, krullend, kort of lang haar is: als kapper is het noodzakelijk dat je föhntechnieken perfect kunt toepassen. De afwerking van een kapsel is namelijk bepalend voor het succes van alle andere voorafgaande diensten in het salon. Met onze kappersopleiding leren we jou stap per stap en op een deskundige manier brushen. Dit zodat je aan de hand van föhntechnieken steeds een mooi en stevig resultaat kunt creëren. Kortom: dankzij Pivot Point lever je de beste kwaliteit voor je klanten.

Wat houdt de opleiding brushen en föhntechnieken in?

Onze tweedaagse opleiding brushen en föhntechnieken is een zeer intensieve training waardoor je meteen inzetbaar bent in het salon. Bij Pivot Point hanteren we overigens strenge selectiecriteria, je mag dus rekenen op deskundige lesgevers die zich continue blijven bijscholen. Wat houdt de opleiding brush- en föhntechnieken nu precies in? Onze gepassioneerde lesgevers leren jou systematisch en progressief de correcte stappen bij het brushen van elk kapsel. Zo focussen we ons enerzijds op het föhnen van basisvormen en combinaties. Anderzijds weet jij na deze opleiding hoe je diepte en volume moet aanbrengen in elk kapsel door te brushen, en kan je haar stylen dankzij interessante hairstyling tips.

Wat houdt de opleiding brushen en föhntechnieken in?

Waarom kiezen voor de opleiding brushen en föhntechnieken?

Pivot Point heeft de kennis in huis om jou te specialiseren in de kunst van het brushen en het uitvoeren van föhntechnieken. Tijdens onze opleiding leer jij de opbouw van het kapsel begrijpen. Dit ligt aan de basis van het kunnen toepassen van de geschikte technieken. Daarnaast is het belangrijk dat je de kennis bezit om de juiste tools te gebruiken om zo het gewenste resultaat te bekomen. Jouw föhntechnieken geven uiteraard een beter resultaat dan wat de klant thuis zelf kan realiseren. Na deze cursus kan jij echter als expert handige tips geven bij het brushen die jouw klanten thuis kunnen uitproberen.

Waarom kiezen voor de opleiding brushen en föhntechnieken?

Merk je na de opleiding dat je het brushen of de föhntechnieken niet helemaal meester bent? Onder voorbehoud van goedkeuring door de lesgever, en mits de betaling van het gebruikte haargoed, bieden wij de mogelijkheid om de training opnieuw te volgen.

 

Leer brushen en word expert in föhntechnieken

Wil je graag zelf kiezen welke diverse opleidingen je zal volgen of verkies je een op maat gemaakt opleidingsplan? Bij Pivot Point kan het allemaal! Schaaf dus je föhn skills bij tijdens onze training brush- en föhntechnieken en combineer dit al dan niet met onze andere interessante kappersopleidingen. Bovendien is Pivot Point een erkend opleidingsverstrekker en kan je zowel in België als in Nederland genieten van verschillende subsidies.