Meest gezochte kappersopleidingen

Van haar knippen bij dames, een cursus haarkleuren, een opleiding barbier, tot een cursus vlechten: jij noemt het op en Pivot Point biedt het aan! Je mag er zeker van zijn: Pivot Point is de ideale partner voor kappersopleidingen. Schaaf jouw skills bij en kies voor één boeiende, specifieke kappersopleiding of combineer meerdere interessante kappersopleidingen. We vertellen je wat je van onze kappersopleidingen mag verwachten!

Van allround kappersopleiding tot specifieke kappersopleidingen

Bij Pivot Point is iedereen welkom! Zowel beginnende kappers als kappers met ervaring vinden bij ons kappersopleidingen waarmee ze hun vaardigheden kunnen verbeteren. Enerzijds stellen we basis kappersopleidingen ter beschikking waarbij de meest essentiële technieken stap per stap worden toegelicht door onze lesgevers en ingeoefend. Anderzijds vinden ook ervaren kappers een uitdaging in onze kappersopleidingen voor gevorderden. Denk bijvoorbeeld aan de cursus knippen dames advanced waarbij we focussen op het perfect uitvoeren van combinatiesnitten. Tijdens de kappersopleiding Lang haar technieken ga je dan weer creatief aan de slag met kapsels voor lang haar, terwijl de cursus Kleurtechnieken geknipt is voor iedereen die zich wil bijscholen op het vlak van kleurcorrectie en de nieuwste haarkleur technieken.

Van allround kappersopleiding tot specifieke kappersopleidingen.

Praktijkgerichte kappersopleidingen met waarborg

Een deskundige, efficiënte aanpak op jouw niveau: zo kan je de werkwijze van Pivot Point het best omschrijven. We gaan daarnaast steeds praktijkgericht én productneutraal te werk. Op die manier leer je om met diverse merken te werken, wat een troef is in jouw carrière als kapper. Verder onderscheidt Pivot Point zich door een waarborg te bieden bij de Fundamentals kappersopleidingen. Stel je merkt na een technische training dat je de technieken nog niet beheerst, dan kan je deze kappersopleiding gewoonweg gratis opnieuw volgen. Let wel op: dit is echter mits betaling van het gebruikte haargoed en onder voorbehoud van goedkeuring door onze lesgever.

Je mag er zeker van zijn: Pivot Point is de ideale partner voor kappersopleidingen.

Bekende en erkende kappersopleidingen bij Pivot Point

Bij Pivot Point is kwaliteit onze prioriteit. Een kapper kiest voor onze kappersopleidingen om goed getraind te worden door deskundige coaches met een passie voor het vak. Onze lesgevers voldoen niet enkel aan strenge selectiecriteria, ze schaven hun kennis ook voortdurend bij en hebben een opleiding pedagogie achter de rug. Wil je graag meer weten over onze professionele kappersopleidingen of onze aanpak? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!