Opleiding hairstyling

Naast haar knippen en kleuren is ook hairstyling een essentieel onderdeel van het kappersvak. Föhnen en stylen, vlechttechnieken, de laatste hairstyling trends,… Tijdens onze professionele opleiding hairstyling perfectioneren we niet enkel jouw kennis en technieken, je doet ook ongetwijfeld inspiratie op. Ervaring is overigens niet vereist om met deze veelzijdige cursus van start te gaan. De opleiding hairstyling is zowel voor kappers, stylisten als visagisten toegankelijk.

Opleiding hairstyling: cursus föhnen en stylen

Dankzij onze cursus föhnen en stylen krijgt iedereen hairstyling stapsgewijs in de vingers. Wat mag je hiervan verwachten? Het Pivot Point team reikt jou via een methodische aanpak de deskundige kennis aan om vormen te herkennen in kapsels. Vervolgens trainen we je in het föhnen en stylen van deze vormen volgens de juiste technieken. De belangrijkste troef van deze opleiding hairstyling is dat je direct inzetbaar bent na het volgen van deze training.

 

Opleiding hairstyling: focus op lang haar technieken

Diverse klassieke of moderne opsteekkapsels, een wijde waaier aan vlechttechnieken,… Met de cursus Lang haar technieken stomen we je klaar om élke klant een passende look te geven. Tijdens deze cursus oefenen we opsteekkapsels met lang haar en dat met aandacht voor individuele begeleiding. Daarenboven bieden we nieuwe informatie en inspireren we je met demonstraties van de laatste haartrends. En dat maakt deze opleiding hairstyling aantrekkelijk voor iedereen! Wanneer je opsteekkapsels en vlechttechnieken beheerst, kan je deze meteen toepassen en je onderscheiden van je concurrenten.

Pivot Point leert je alles over hairstyling technieken

Van klassieke tot moderne opsteekkapsels, touperen, föhntechnieken tot verschillende soorten vlechttechnieken: na onze opleiding hairstyling kan je het allemaal! We hanteren overigens strenge selectiecriteria bij het samenstellen van het Pivot Point team en garanderen dus een opleiding van top kwaliteit. Merk je na de cursus dat je de inhoud nog niet beheerst? Mits de betaling van het gebruikte haargoed en onder voorbehoud van goedkeuring door de lesgever, kan je deze cursus gratis opnieuw volgen. Kortom: deze erkende opleiding hairstyling is een meerwaarde voor jouw carrière. Heb je interesse of zit je nog met vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.