Cursus haar knippen

Of je nu nog nooit hebt geknipt, wilt herintreden, of al een cursus haar knippen hebt gevolgd en nog niet op het gewenste niveau zit. Onze cursus haar knippen is niet alleen de beste en meest betrouwbare manier om te leren haar knippen, het is ook nog eens de snelste aanpak. Deze cursus is daarnaast ook weggelegd voor kappers die op een methodische manier sneller en efficiënter willen leren knippen of op zoek zijn naar inspiratie en bijscholing.

Cursus haar knippen dames

Bij Pivot Point kies jij de cursus haar knippen voor dames die het meest aanleunt bij jouw vaardigheden. De kappersopleiding Knippen dames basic focust op vier basisvormen: massief, gradatie, toenemende en gelijkmatige lagen knippen. Stapsgewijs leer je jouw idee omzetten in een adequaat resultaat binnen de gangbare tijd. En dat volgens een zorgvuldige werkwijze, een logisch stappenplan en de exacte uitvoering van de technieken. Tijdens de cursus haar knippen voor dames advanced brengt Pivot Point je combinatievormen en gespecialiseerde kniptechnieken bij.

Bewegende en vaste kniplijnen komen aan bod zodat je alle kapselcreaties tot stand kunt brengen. Gaat jouw kennis verder dan de basis van haar knippen? De kappersopleiding Salonability knippen dames draait om alle knipconcepten die uitgevoerd worden in acht diverse, actuele kapsels. Om als een succesvolle haarstylist te worden herkend en de rendabiliteit van het kapsalon te verhogen, zijn deze kniptechnieken een absolute meerwaarde. Verder interpreteert Pivot Point de nieuwste trends. Inspireer jezelf tijdens de cursus haar knippen Update Dames met drie kapsels, styling en kleurconcepten.
Kies voor een cursus haar knippen bij Pivot Point.

Cursus haar knippen heren

Wil jij je toespitsen op haar knippen bij heren? Tijdens onze cursus haar knippen voor heren trainen we jou in het feilloos uitvoeren van combinatiesnitten voor heren en de juiste verhoudingen creëren door het combineren van basisvormen. Daarnaast gaat de aandacht uit naar haar knippen met tondeuse en schaar, vlakvormig knippen, scheermestechnieken en baardmodellen. Bovendien valt op dat de trends voor mannenhaarmode sterk evolueren. Gedurende de kappersopleiding Salonability knippen heren werk je mannen kapsels uit op een oefenhoofd waarbij techniek en creativiteit centraal staan.

Kies voor een cursus haar knippen bij Pivot Point

We hanteren een methodische aanpak, bouwen de kappersopleiding stap voor stap op, reiken een oplossing aan op elk niveau,… Er zijn tal van redenen waarom kiezen voor onze professionele cursus haar knippen een goed idee is. Twijfel dus niet om je in te schrijven!