Overnachting

Naast het ter beschikking stellen van een wijde waaier aan kappersopleidingen, legt Pivot Point zijn klanten graag in de watten. Volg jij een tweedaagse kappersopleiding bij Pivot Point Academy in Aarschot en woon je op een afstand van minimum 120 km van de locatie? Dan krijg je van ons een gratis hotelovernachting met ontbijt ter waarde van €90! Super toch?

Kappersopleiding met gratis overnachting: de voorwaarden

Wat zijn de voorwaarden om te genieten van een gratis hotelovernachting met ontbijt? Enkel deelnemers die twee opeenvolgende dagen een kappersopleiding volgen en waarvan de woonplaats verder dan 120 km van Aarschot gelegen is, komen in aanmerking. Hierbij verwennen we je met één overnachting tussen de twee opleidingsdagen in een door ons gekozen hotel. Dit is echter enkel geldig bij trainingen die in Aarschot plaatsvinden en bij betaling van het volledige inschrijvingsgeld.

 

Verder is de bewijslast van je woonplaats vereist, en is dit enkel van toepassing indien het hotel beschikbaar is en na bevestiging van Pivot Point Benelux.

Schrijf je in en geniet van deze actie

Zou jij ook graag een kappersopleiding willen bijwonen en hierbij een gratis hotelovernachting met ontbijt ontvangen? Lees dan eerst bovenstaande voorwaarden grondig door. Kom jij in aanmerking? Dan horen we het graag! Neem gerust contact met ons op, samen bespreken we de mogelijkheden.