Individueel Basic Opleidingstraject - Kapper

Ben je nog geen kapper? Heb je weinig ervaring, maar wil je snel alle kapperstechnieken aanleren aan de hand van de Pivot Point Methode? Dit aanbod is ideaal voor jou! Het Individueel Basic Opleidingstraject zorgt ervoor dat jij binnen de kortste keren een professional wordt.

 

Combinatie van trainingen, thuisstudie én personal training

Niets is zo belangrijk als een goede basis die je verder kan uitbreiden. Binnen de training gaan we methodisch aan de slag. Het is niet alleen de meest betrouwbare manier om iets te leren, maar het biedt ook resultaten die door verschillende werkgevers erkend worden.

 

Gespreid over één jaar volg je 18 dagen training in groep. Om het leerproces helemaal compleet te maken, krijg je twee halve dagen één-op-één training. De eerste halve dag plannen we aan het begin van je opleiding in groep. We oefenen op dat moment een aantal basisoefeningen die tijdens de vaste dagen niet aan bod komen. Na de vaste opleidingen voorzien we de tweede halve dag om verder te oefenen op technieken die je zelf nog niet helemaal meester bent.

Dit is een overzicht van de trainingen in groep:

 • Stylingstechnieken – basic – 3 dagen
 • Knippen – basic – 4 dagen
 • Knippen dames – advanced - 3 dagen
 • Knippen heren – 3 dagen
 • Lang haar technieken – 2 dagen
 • Kleurenleer & technieken – 3 dagen

Daarnaast ontvang je een toegangscode voor het online leerplatform LAB. Hier kan je echt alle informatie en technieken terugvinden om zelf thuis en/of in de salon verder te oefenen en te leren. Om je echt alle kans te geven veel te oefenen krijg je van ons aan het begin van je opleidingstraject ook een oefenhoofd en steun mee naar huis.

BERICHT VAN EEN DEELNEMER

Tussen februari en april heb ik 18 dagen in groep, en 2 halve dagen 1-op-1 training gekregen. Ik heb super veel inzicht gekregen in combinatie met veel praktijk. Dat ik bij elke training een zeer uitgebreid boek ontving én toegang tot het online platform is echt SUPER! Op het online platform kan ik een volledig jaar alle inhouden en video’s raadplegen, ook van inhouden die ik niet tijdens de trainingen heb gezien.

Naast de training heb ik weinig bijkomende aankopen moeten doen voor gereedschappen – of het was inbegrepen – of ik kon het ter plaatse gebruiken!

 

Bedankt voor de persoonlijke begeleiding 😊

Seda Simon – deelnemer Individueel Opleidingstraject

Deelnemen aan het Individueel Basic Opleidingstraject Kapper

We zetten graag alle praktische zaken op een rijtje.

 

Prijs per deelnemer: €5.627,99 excl. BTW of €3.087,00 excl. BTW met KMO-portefeuille.

 

Inbegrepen in het pakket:

 • 18 dagen opleiding in groep
 • Lunch, syllabus en haargoed voor de opleidingen in groep
 • 2 halve dagen personal coaching
 • Oefenhoofd en steun voor thuis
 • 1 jaar toegang voor 1 persoon voor online platform
 • Evaluaties

Woon je bovendien verder dan 120km van onze opleidingslocatie dan krijg je per twee aaneengesloten trainingsdagen een hotelovernachting inclusief ontbijt gratis aangeboden.

 

Schrijf je nu in!